Sayfalar

TREND: Siyah-Beyaz düğün teması



Tüm zıt duruşlarına rağmen siyah ve beyaz tıpkı gelin ve damat gibi uyumludur. Düğün konseptiniz modern bir görünüm kazansın istiyorsanız bu iki tonu araya bir de neon bir renk ekleyerek kullanabilirsiniz.

Masalara çiçek yerine cam vazolar yerleştirerek içlerini siyah ve beyaz objeler ile süsleyebilirsiniz. Masa ve sandalye düzenlemenizde peluşlar kullanabilirsiniz. Düğün pastanızın siyah ve beyaz baskınlığında olması da uyumunuzu tamamlar. Şeker masasında ise, badem şekerleri ve siyah-beyaz şekerler uygun olacaktır. Nikah şekeri ve davetiyenizde siyah ve beyazın hakimiyetini sürdürürseniz, tüm düğün konseptiniz sevimli bir harmoni oluşturacaktır. Siyah ve beyazın hakimiyetinde çok fazla boğulmak istemiyorsanız, araya neon pembe objeler ekleyerek baskınlığı azaltabilirsiniz.

Vera Wang'in son yıllarda sık sık gelinliklere yansıttığı siyah minik detaylar bu sezon koleksiyondaki tüm hakimiyeti ele alıyor. Tüm gelinliklerinde baskın siyah yansımalar kullanan tasarımcı, gelinlik sektöründe yeni bir çığır açıyor, diyebiliriz. Biz çok sevdik, ya siz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder