Sayfalar

Uyum -Harmony-


Düğün organizasyonunuz için en önemli adım renk seçimidir. Hangi rengin hangi tonlarla uyumlu olabileceğini düşünmek yerine yazımızı okumanız artık yeterli olacak! Dikkat etmeniz gereken en önemli kural ile düğün temanızda en az 3 renge mutlaka yer vermek olacaktır.



 
Malum yaz sezonundayız ve renk skalasının en canlı tonlarının sezonunu yaşıyoruz. Biraz cesaret ile düğününüzde pembe, sarı ve turuncunun muhteşem uyumuna yer verebilirsiniz. Bu renkler bulundukları mekanın enerjisinin yükseltmede oldukça başarılılar.
 
 

Daha sade ve elit bir düğün organizasyonu istiyorsanız, siyah temel renginiz olabilir. Siyahın yanında beyaz kullanmak yerine onu biraz yumuşatmak için gül kurusu tonlarına yer verebilirsiniz. Araya açık griyi de eklerseniz, bu iş tamam :)



 
Fuşya ve yeşili bir arada sevenlerdenseniz, oldukça enerjik bir gelin olduğunuz kesin! Ancak bizim üç renge ihtiyacımız olduğundan araya girecek ton mutlaka "ölü" bir ton olmalı. Açık gri bu ikiliyi yumuşatarak, baskınlıklarını azaltacaktır.
 
 
Organizasyonlarda yeşilin huzur veren bir etkisi vardır. Doğanın tonları bir arada düğün konsepitinizde de çok hoş duracaktır. Üçüncü ara renk olarak yine açık griyi tecih edebilirsiniz.
 
 
Düğününüzde kendinizi prensesler gibi hissetmek istiyorsanız, pembenin tonlarına kesin yer vereceksiniz demektir. Soft bir organizasyon için pudra ve grinin iki farklı tonu size kendinizi prensesler gibi hissterecektir.
 

Pastel tonları seviyorsanız, mavi ve pembenin bebek tonları tam size göre. Araya bir de altın rengi aksesurlar eklerseniz, bütünlüğü sağlayabilirsiniz.
 
Herşey bir yana düğününüz için en büyük temennimiz o gece herşeyi bir kenara bırakıp doyasıya eğlenmeniz:)
 
Sevgiyle kalın.
 
PG
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder